Recenties
Recenties
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 5 reviews)
Rated 5 out of 5
29 juli 2022

Na 2 cursussen van ieder 15 uur, en flink wat studie, was ik deze zomer 2 x in de gelegenheid om in Spanje werkelijk te communiceren met uiteraard nog beperkte woordenschat en grammatica. De lessen gaven de benodigdheden om iets te huren, te kopen, te reserveren , je voor te stellen, kort gesprek aan te gaan etc en…kleine probleempjes op te lossen ( er komt geen water meer uit de kraan, wat is de oorzaak en hoe lang duurt het? De klink van de badkamer deur is kapot, niet te openen van binnen uit) door hierover te kunnen communiceren in het Spaans. De cursus is gericht op alledaagse communicatie met bijbehorende grammatica; geen ander instituut voor mij, ik ga hier door

Heleen Blokland
Rated 5 out of 5
28 juli 2022

Zo is het absoluut!!! Sí, es verdad

X
Rated 5 out of 5
28 juli 2022

Wij hebben heel erg genoten van de Spaanse lessen die op originele en enthousiaste manier gegeven werd door Joanna. We hadden een leuke groep mensen waar we nog contact mee hebben.

Cees en Petra te Beek
Rated 5 out of 5
28 juli 2022

Spaans leren en Iberlengua zijn met elkaar verbonden, wat zijn we blij dat we jullie hebben gevonden!

Amanda Munnik
Rated 5 out of 5
27 juli 2022

Ook voor dit najaar heb ik me ingeschreven voor een cursus Spaans bij taalinstituut Iber Lengua. Ik ben twee jaar geleden begonnen bij Iber Lengua. Wat me erg aanspreekt is het enthousiasme en de professionele manier waarop de lessen worden vorm gegeven. Daarnaast is er ook ruimte voor humor en bedenken ze allerlei manieren om beter Spaans te leren spreken. Ik kijk daarom uit naar de lessen!

X