Nieuwe cursussen starten in de week van 12 september

Proefles

Voor beginners
Zaterdag 3 september 13:00 – 14:00

Voor gevorderden:
Zaterdag 3 september 15:00 – 16:00

IBL methode

Na de beginnerscursus kun je in eenvoudig taalgebruik omgaan met allerlei informele situaties zoals jezelf voorstellen, praten over je hobby, familie, werk, huis, de weg vragen, boodschappen doen, eten bestellen in een restaurant, winkelen, concreet: Spaans spreken in alledaagse situaties.

Les gemist? Geen panic!

  Inhalen bij een andere groep met hetzelfde niveau, in Haarlem of online, zonder extra kosten

Tijdens de les ervaar je zelf het effect van de IBL methode en laten we voorbeelden zien van het Spaanse lesmateriaal en kun je vragen stellen aan de docente(n).

Wil je zeker zijn van een plekje in één van de proeflessen, meld je dan aan via cursus-spaans@iberlengua.nl of via Contact

Alle liefhebbers van de Spaanse taal uit Haarlem, Santpoort, Heemstede, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Aerdenhout, Spaarndam, Halfweg, Amsterdam, Hoofddorp, en omstreken zijn van harte welkom op onze leslocatie in Haarlem. Woon je verder weg, schrijf je dan in voor de online lessen via ZOOM.

Je volgt je cursus Spaans op een vaste dag of avond in professionele lesruimtes in Spaanse sferen bij IBL Spaans in Haarlem. Al ruim 30 jaar hét Taleninstituut om gegarandeerd Spaans te leren, nog steeds met dezelfde passie, creativiteit en nieuwe inzichten qua leren als de eerste dag!

De cursus wordt in Spaanse sferen afgesloten met tapas en Spaanse muziek.

Bij de kwaliteitsgarantie hoort natuurlijk ook een certificaat met het behaalde niveau aan het einde van jouw cursus.